DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cartierul de locuințe ANL din zona Romanești-Potelu, din Craiova, se extinde, anunță edilul Lia Olguța Vasilescu. Totodată, s-a rezolvat și situația terenului din cartierul chinezesc, printr-o ordonanță de urgență, urmând ca și aici să fie reluată investiția. 

Potrivit primarului Craiovei, săptămâna aceasta a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor de construire a două noi imobile, reprezentând 64 de apartamente destinate exclusiv tinerilor de până în 35 de ani.

„Noile imobile vor fi ridicate pe terenul municipalității și vor fi construite de către Agenția Națională pentru Locuințe, fiind o continuare a proiectului de cartier ANL existent. Fiecare clădire va presupune o construcție de tipul parter, trei etaje și pod, iar cele 64 de locuințe vor fi dotate cu centrală proprie de apartament. Blocurile vor beneficia de zone verzi și vor fi asigurate locuri de parcare pentru rezidenți”, a precizat Vasilescu.

Situația terenului din cartierul chinezesc a fost și ea descuractă, printr-o ordonanță de urgență, urmând a fi reluate și aici demersurile.

„Vestea bună este că am reușit, împreună cu miniștrii Attila Cseke și Vasile Dâncu, să descurcăm și situația terenului din cartierul chinezesc, printr-o ordonanță de urgență. Împreună cu directorul general al ANL, Gabriel Stanciu, am vizitat deja amplasamentul și rămâne să emitem hotărârile de Consiliu Local necesare pentru reluarea investiției”, a conchis edilul Craiovei.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.