DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Craiova va cheltui, cu evenimentele culturale pe perioada Sărbătorilor de Iarnă, suma de 275.000 de lei, fără TVA, Oneway Music SRL fiind firma care a câștigat licitația în acest sens. 

„Firma care va asigura serviciile pentru evenimentele culturale pe perioada Sărbătorilor de Iarnă (incluzând scenotehnica pentru o lună de zile) este Oneway Music SRL, iar valoarea contractului este de 275.000 lei, fără TVA”, informează reprezentanții Primăriei Craiovei.

În tot acest timp, în pregătirile pentru Sărbătorile de Iarnă au mai fost implicate și cinci tinere din Craiova.

Acestea au realizat obiecte de decor și au împodobit o mașină care se găsește în centrul urbei.

„Oana Maria Popescu, Alexandra Gabriela Rățoiu, Amalia Etegan, Anda Alexia Kese Ariana Nedelcu și Angela Roșu Canizares sunt tinerele care au ales și anul acesta să fie alături de noi în acțiunile de înfrumusețare a orașului Craiova de sărbători. Ele au realizat elementele de decor din lemn pictat pe care le veți întâlni la tot pasul în zona centrală și au împodobit mașinuța care a fost, azi(miercuri n.r), cel mai pozat obiectiv din Centrul Istoric”, a scris primarul Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

În privința comercianților ce vor fi prezenți la Craiova cu tot felul de bunătăți și obiecte de sezon, 18 căsute au fost amenajate în Piața Mihai Viteazul și șapte în Piața Frații Buzești.

„Sunt 18 casute in Piata Mihai Viteazu si 7 căsuțe în Piața Frații Buzești, dintre care 20 de anul trecut – cele roșii- și 5 care au rezultat din proiectul inițiat de Casa de Cultură Traian Demetrescu, denumit Lumi Magice”, mai spun reprezentanții Primăriei Craiovei.

De asemenea, în Piața „Frații Buzești” va fi amenajată zona de hand-made cu tot felul de decorațiuni, cadouri de sezon, globuri personalizate, suveniruri.

În Piața „Mihai Viteazul”, doljenii vor găsi bunătăți precum:  clătite, vată de zahăr în forme de personaje, produse tradiționale de sezon, patiserie și cafea, vin fiert, turtă dulce, burgeri, vinuri de cramă și de la producători locali.

Vineri seara, Craiova va intra în atmosfera sărbătorilor, iluminatul festiv fiind aprins la ora 18.00.

Accesul este liber în piețe, pentru ca este vorba de comerț stradal.

Accesul cu certificat verde va fi doar în zona scenei, unde se vor susține spectacole.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.