DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Persoanele care vor să elimine deșeurile provenite din construcții, reamenajări și demolări în mod legal, trebuie să solicite în scris colectarea molozului fie la sediul societății Salubritate SRL Craiova, din strada Brestei nr. 129A, fie prin e-mail la adresele craiovacurata@yahoo.com sau office@salubritate-craiova.ro.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Craiova, cererea trebuie să conțină numele beneficiarului, adresa de unde va fi colectată cantitatea, precum și un număr de telefon la care beneficiarul poate fi contactat.

În cazul în care molozul provine din lucrări care au necesitat autorizare și pentru care a fost încheiat un contract de colectare a molozului, cererea va fi însoțită de factura și chitanța cu care a fost achitată cantitatea minimă estimată.

După înregistrarea cererii, un reprezentant al SC Salubritate Craiova SRL va merge la fața locului pentru estimarea cantității de moloz existentă în locație, îi va comunica beneficiarului cantitatea și cât trebuie să achite.

Ulterior, beneficiarul va fi contactat pentru emiterea facturii, pe care o va achita într-unul dintre conturile de pe factură, fie la sediul SC Salubritate Craiova SRL, fie prin transfer bancar. După ce beneficiarul a făcut dovada plății, molozul va fi colectat din locație folosindu-se un încărcător și un utilaj pentru transport.

Deșeurile provenite din construcții, demolări sau reamenajări sunt transportate la un operator autorizat pentru valorificarea acestor deșeuri.

Tariful este de 256,2 lei/metrul cub.

Numărul de telefon la care craiovenii pot suna pentru informații este 0251/414660, interior 106.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.