Craiova CityApp – Aplicația care te invită să descoperi orașul

Craiova CityApp – Aplicația care te invită să descoperi orașul

2.159
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiovenii pot comunica cu primăria prin intermediul unei aplicații de mobil

Craiovenii și turiștii care vizitează Bănia au acum la dispoziție un nou canal de informare și de comunicare. Este vorba despre aplicația Craiova City App, un instrument rapid și direct de inter-relaționare dintre cetățeni, turiști, autorități și furnizorii de servicii publice și private.

Aplicația Craiova City App este, în același timp, un ghid turistic digital care adună într-un singur loc toate informațiile de interes din Craiova, de la principalele obiective turistice la structurile de agrement și timpul liber, dar și calendarul evenimentelor dedicat craiovenilor și turiștilor.

„Prin intermediul acestei aplicații, punctele de interes ale orașului sunt de acum la doar un click distanță. Craiovenii, dar și cei care ne vizitează orașul, pot fi la curent cu o gamă largă de informații despre principalele atracții din Craiova și de prin împrejurimi, unități de cazare, restaurante, transport, evenimente, producători și artizani locali. De asemenea, aplicația Craiova City App poate fi accesată și pentru a raporta incidente, un aspect foarte important pentru municipalitatea craioveană, pentru a da curs cât mai repede oricăror sesizări semnalate de cetățeni”, a declarat primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

Una dintre principalele motivații ale Primăriei Municipiului Craiova în dezvoltarea aplicației a reprezentat-o modulul „Raportări incidente”, care asigură o comunicare bidirecțională între cetățeni, turiști și adninistrația locală. Cu ajutorul acestui serviciu, interacțiunea cu autoritatea locală este mult mai simplă. Comunicarea se face prin mesaje directe, în plus cei intertesați pot atașa fotografii și fișiere care au legătură cu problemele sesizate.

Am vrut să oferim craiovenilor posibilitatea de a comunica direct cu departamentele responsabile din cadrul primăriei și pe această cale, altfel  decât o fac în mod obișnuit. Astfel, pot sesiza în timp real problemele întâlnite în oraș legate de străzi, ordinea publică, siguranța circulației, spații verzi și spații de joacă, construcții, transport în comun, utilități și alte probleme diverse, a declarat primarul Mihail Genoiu.

Tot prin intermediul aplicației Craiova City App, toți cei interesați pot urmări constant informații utile legate de trafic, servicii medicale, știrile și noutățile primăriei, dar și evenimentele sportive și culturale care se desfășoară în oraș.

Craiova City App este o aplicație gratuită care poate fi descărcată de pe orice dispozitiv de tip smartphone cu sistem de operare Android sau IOS, informațiile putând fi urmărite și de pe pagina de facebook dedicată acesteia – CityApp Craiova.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.