Craiova: Coadă de zeci de persoane la inaugurarea unui magazin din incinta...

Craiova: Coadă de zeci de persoane la inaugurarea unui magazin din incinta mall-ului

13.189
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 3,25)

Craiovenii nu au mai ținut cont de regulile privind distanțarea fizică și au format coadă pentru a intra într-un magazin din incinta mall-ului, ce s-a inaugurat în această dimineață.  

Imaginile cu îmbulzeala au apărut pe paginile de socializare, cei mai mulți dintre doljeni reproșându-le autorităților că în astfel de situații nu se iau măsuri, dar și celor care pentru anumite oferte ale centrelor comerciale nu mai țin cont de regulile impuse în această perioadă.

Rămâne de văzut dacă autoritățile au făcut un control cu privire la această situație, ținând cont că este o zonă aglomerată și se intervine în astfel de perimetre în această perioadă.

Sursa foto: Ești din Craiova dacă…

4 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  6927

  Tot pe tigai?

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  477

  80% gura casca! Se plictisesc pe acasa! Ce-mi place este ca prin multime sunt destui ce fac poze/filmeaza dar tot stau in inbulzeala! Educatie de Romania…

 3. #3
  Dim
  Addicted!
  Data de inscriere
   15-05-2008
  Mesaje
  1853

  Sunt produse electronice și electrocasnice, dar nicăieri nu am văzut vreun anunț legat de cine știe ce promoție.
  Cred că unora le e dor de coada antedecembristă, de-asta se postează la coadă.

  Un actor al Teatrului Național Craiova, Bubi Bozdogescu, a publicat în 1990 o culegere de glume, multe din ele din epoca de aur. Oamenii, lipsiți de multe bunuri de larg consum, aveau reflexul de a se așeza la toate cozile pe care le întâlneau, pentru că indiferent de ce „se dă”, era sigur un lucru de care aveai nevoie.
  Astfel te pomeneai și la o coadă de petrecere a unui om pe ultimul drum, sau pur și simplu o coadă ad-hoc formată în spatele cuiva care a obosit.
  „- Ce se dă domne aici?
  – Nimic, doar am obosit, m-am răzmat de perete și deja era coadă după mine.
  – Păi, și dacă nu se dă nimic de ce mai stați?
  – Păi ce eu sunt prost să plec acum când sunt primul la coadă!”

  --Χριστός σε αγαπάει
 4. #4
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7688

  Cozile si cumpararea de produse chiar daca nu ai stricta nevoie de ele sunt rezultatul anilor chinuiti traiti de romani in perioada Comunista atunci cand aveai bani dar nu aveai ce sa iei de ei…

  Practic comportamentul romanilor isi are gena in Comunism.. Chiar si eu fara sa vreau iau lucruri de care nu am nevoie fiindca am fost privat in copilarie de ele si pe care le vedeam doar in reviste straine…

  Comunistii au distrus psihic si comportamental o buna parte a populatiei Romaniei. FGM.

  De aia formeaza romanii cozi la tigai… Pe vremea aia nu erau tigai suflate in fel si fel de metale si pietre.. Pe vremea aia romanii gateau in tigai de aluminiu industrial nici macar alimentar, in tigai si oale din alea cu smalt… si care costau o avere.

  Magazinul care s-a deschis este Flanco. Nu stiu ce oferte au fost dar in general la Flanco nu sunt preturi asa de bune.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.