Craiova: Compania Ruris a donat autorităților aparate pentru igienizare

Craiova: Compania Ruris a donat autorităților aparate pentru igienizare

4.084
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Zeci de atomizoare și aparate de stropit, marca RURIS, au fost donate de compania cu același nume, autorităților județene și locale. Aparatele vor fi folosite pentru igienizarea spațiilor publice, sălilor, dar și a mijloacelor de transport în comun.

Reprezentanții RURIS spun că se alătură, astfel, efortului colectiv pentru combaterea răspândirii coronavirusului la nivel național și îndeamnă antreprenorii să se implice activ, solidaritatea fiind esențială în gestionarea acestei crize. 

Este de datoria noastră să ne implicăm și să oferim un sprijin autorităților, în contextul creșterii numărului de îmbolnăviri. Prevenția este deosebit de importantă și de aceea, igienizarea spațiilor este crucială pentru a limita extinderea COVID – 19 pe teritoriul tării”, a declarat Cătălin Stroe, CEO RURIS.

Aparatele au fost donate către Instituția Prefectului – Județul Dolj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, Direcția de Sănătate Publică Dolj, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, Spitalul Clinic de Boli Infectioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova“, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ Craiova, Regia Autonomă de Transport Craiova, Compania de Apă Oltenia.

Compania, specializată în producerea și comercializarea de motoutilaje agricole, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1993 de antreprenorul craiovean Cătălin Stroe.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.