Craiova: Elev eliminat de la simulare

Craiova: Elev eliminat de la simulare

2.699
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un elev de clasa a XI-a, de la Liceul Tehnologic Special Beethoven din Craiova, care miercuri susținea proba obligatorie a profilului din cadrul simulării examenului de Bacalaureat, a fost eliminat după ce a fost prins că încerca să copieze. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dolj, Nicoleta Lițoiu, examenul s-a desfășurat în toate cele 46 de unități de învățământ preuniversitar din județul Dolj care școlarizează elevi de clasa a XI-a și a XII-a.

„La nivelul județului Dolj, 10.600 de elevi au fost înscriși pentru a susține această probă. La clasa a XI-a, procentul de prezență a fost de 69,56%, iar la clasa a XII-a, de 71,17%. În timpul probei scrise, a fost eliminat un elev din clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic Special Beethoven”, a spus Lițoiu.

Joi, doar elevii claselor a XII-a vor susține proba la alegere a profilului, 5.360 de elevi din Dolj fiind înscriși pe liste.

Scopul simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, în anul școlar 2018 – 2019 este familiarizarea elevilor cu rigorile unui examen de bacalaureat național și de a optimiza rezultatele obținute de către elevii din învățământul preuniversitar la finalul studiilor liceale, au mai spus reprezentanții ISJ Dolj.

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7374

  A aparut tehnica noua de copiat pe aliexpress.. copii sariti si dati search.. pana la bac va vin comenzile din China..

  Eu am copiat de am rupt.. Inca din clasa 1 copiam… Pot sa ma consider expert in copiat.. Am fost mentorul multora cu tehnicile mele de copiat inventive..

  O singura data am fost prins copiind.. in clasa a 2..

  Din cauza mea au trecut multi prosti clasa si n-au ramas multi prosti repetenti..

 2. #2
  Member
  Data de inscriere
   05-04-2013
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  175

  și poliția a copiat …gen facultatea de drept…la care nu frecventezi niciodata și Reușești sa iei examenele cu 10

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.