Craiova, eşec în competiţia pentru titlul Capitala Tineretului din România 2020-2021

Craiova, eşec în competiţia pentru titlul Capitala Tineretului din România 2020-2021

1.640
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiova a pierdut titlul de Capitala Tineretului din România 2020-2021, anunţul fiind făcut, sâmbătă seara, în cadrul Galei Tineretului organizate la Iaşi, actualul deținător al acestui titlu.

Anual, Capitala Tineretului ajunge la un nou oraş. Titlul este acordat de o guvernanţă alcătuită Consiliul Tineretului din România (CTR), Grupul PONT, Federaţia Tinerilor din Cluj şi BCR, fiind inspirat din experienţa oraşului Cluj-Napoca drept Capitală Europeană a Tineretului  în anul 2015.

După Timişoara în 2016, Bacău în 2017, Baia Mare în 2018 şi Iaşi în 2019, a fost stabilită şi cea de-a cincea Capitală a Tineretului din România, respectiv Constanţa.

Edilul Craiovei, Mihail Genoiu, i-a felicitat pe tinerii olteni şi îi asigură că le va fi alături în privinţa viitoarelor proiecte.

“În competițiile la care participăm avem un dicton aici, la Craiova: ținem cu echipa noastră și la bine și la rau! La fel spun și acum: capul sus, vă asigur de sustinerea mea și a administrației pe care o conduc, mai ales acum! Felicitări Constanța, felicitări echipei câștigătoare! Să fiți o capitală a tineretului exemplară în anul 2020! Echipa noastră este câștigătoare chiar dacă nu am primit acest titlu! Am câștigat prieteni, am câștigat experiențe plăcute și mai ales am câștigat proiecte pentru oraș și pentru tineri. Lupta nu se termină însă la Iași: continuă acasă, unde va trebui să găsim modalități de a pune în practică tot ce am gândit împreună pentru acest proiect. Vă spun că sunt mândru de voi și de tot ce ați realizat în ultimul timp. Voi sunteți Craiova, voi sunteți viitorul și voi sunteti, indiferent de rezultat, învingătorii”, este mesajul edilului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.