Craiova: Femeie lovită de mașină, pe trecerea de pietoni

Craiova: Femeie lovită de mașină, pe trecerea de pietoni

7.857
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O femeie în vârstă de 70 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, joi după-amiază, după ce a fost lovită de o mașină, accidentul având loc în Bănie. 

Din primele verificări, potrivit IPJ Dolj, femeia traversa strada pe o precere de pietoni.

La volanul mașinii se afal o tânără în vârstă de 27 de ani, din Dragotești, care nu i-a acordat prioritate femeii, lovind-o.

„O tânără de 27 de ani din comuna Drăgotești nu ar fi acordat prioritate unei femei de 70 de ani, din Craiova. Din primele date se pare ca pietonul se afla pe trecere. Femeia este conștientă si a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Pe numele șoferiței a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

La ora transmiterii acestei știri, se circulă cu didicultate, alternativ pe un singur sens, circulația fiind dirijată de politisti, anunță IPJ Dolj.



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7665

    A dracu de reisăriță turbată…. mai s-o omoare pe babă…

  2. #2
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1843

    @Koss, dacă o să ai noroc și ceva mai puține boli, o să ajungi și tu la 70 de ani, și o să vrei să nu fii omorât de reisărițe sau de reisări furioși și iuți!

    Cred că tendința este să trecem pe biciclete, triciclete și trotinete electrice, pentru că locurile de parcare, plătite și din an în an mai scumpe, ne vor face să renunțăm la mașini.

    --Χριστός σε αγαπάει
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7666

    Nu e nicio tendita pentru biciclete si trotinete. Probabil masinile pe combustibili fosili vor fi inlocuite de masini electrice dar tot masina e baza.
    Sa mergi cu bicicleta in Craiova e sinucidere curata.

    Eu stau la casa. Am garaj si o sa imi mai fac un garaj. Pentru cei ce stau la bloc pe langa anumite avantaje sunt si dezavantaje cu parcarile.
    Nu vad cum s-ar rezolva problema parcarilor in Craiova. Probabil sa demoleze cateva blocuri si sa le faca din nou impreuna cu parcari subterane sau parcari etajate construite.. dar cine sa le faca…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.