Craiova: Femeie lovită de mașină. Traversa strada pe trecerea pentru pietoni

Craiova: Femeie lovită de mașină. Traversa strada pe trecerea pentru pietoni

4.911
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie în vârstă de 55 de ani, din Craiova, a ajuns la spital, miercuri dimineață, după ce a  fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe o trecere pentru pietoni. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe strada Caracal din Craiova.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o tânără de 18 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Caracal din localitate, ar fi accidentat o femeie de 55 de ani, din Craiova, care se agajase în traversarea strazii pe marcajul pietonal. În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital, fiind conştientă şi cooperantă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa foto: Trafic Tube Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Frate sa lamurim pentru multi habarnisti, care cred ca gata sunt pe trecere pot sa faca ce vor, si sunt absolviti de orice vina. In regulament scrie clar, ca si pe trecere cand treci, o faci dupa o asigurare temeinica, nu te arunci ca boul in fata masinii cand ala e la 20 de m. de tine.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.