Craiova: Femeie lovită de o mașină pe trecerea pentru pietoni

Craiova: Femeie lovită de o mașină pe trecerea pentru pietoni

3.723
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O femeie în vârstă de 52 de ani, din localitatea doljeană Desa, a ajuns la spital, joi dimineață, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. 

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Craiova.

„La fata locului s-au deplasat politistii care, din primele verificări, au stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 1 Mai, din localitate, ar fi accidentat o femeie de 52 de ani, din comuna Desa, care s-ar fi angajasat în traversarea drumului public pe marcajul pietonal. În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștientă”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițistii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă si continuă cercetarile în vederea clarificării împrejurărilor producerii accidentului.



4 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    477

    Daca nici la 50 de ani nu stie sa conduca.. Am permis de peste 15 ani si stiu si acum cand imi tot spunea instructorul..tot timpul in apropierea trecerii de pietoni sa incetinim si sa mutam piciorul de pe acceleratie pe frana pt. orice eventualitate!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     23-05-2008
    Mesaje
    280

    Din nou????

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    477
    Citat Mesaj initiat de vasile_bujor67
    Din nou????

    Si o sa tot mai fie! Ca majoritatea oamenilor sunt zapaciti rau! Ieri o femeie mergea pe trotuar fara intentia de a traversa si brusc a facut stanga cu pasi grabiti(s-a aruncat pur si simplu) pe trecere…noroc ca a fost soferul atent..ca daca nu..alt accident!

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7690

    Nu stiu cum se tot produc astfel de accidente. Eu cand vad un pieton zapacit si pe strada ca trece pe unde nu e marcaj tot pun frana si il las sa treaca.. Nu inteleg ce plm au in cap soferii astia idioti… sunt reisari grabiti sau li se rupe de ceilalti participanti la trafic sau de pietoni ca altfel nu imi explic ori sunt soferi extrem extrem de prosti.

    Prea multe accidente cu pietoni in ultima vreme in Craiova. Ne-a atacat corona creierul…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.