DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prefectura Dolj a raportat, vineri dimineață, 280 de cazuri noi de coronavirus, totalul îmbolnăvirilor fiind de peste 9.318.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Dolj, de la începutul pandemiei, în județul Dolj, au fost efectuate 53.211 teste.

Sute de persoane dintre cele infectate cu noul coronavirus sunt internate, în prezent. Astfel, la Spitalul Boli Infecţioase Craiova sunt 244 de pacienți, dintre care 234 din județul Dolj.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova sunt 20 de pacienți doljeni, la Neuropsihiatrie sunt 16, la Filantropia sunt 56, la Spitalul Municipal Băilești sunt 12, la Spitalul Orășenesc Dăbuleni – Comp. Boli Infecțioase sunt 13 pacienți cu Covid.

În total, în județul Dolj au fost confirmate cu noul coronavirus  9.318 de persoane, 7.174 fiind vindecate.

Au fost înregistrate noi focare, fiind vorba despre opt cazuri la Direcția Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Craiova, patru cazuri la o firmă de pază și protecție, iar la Liceul Militar Craiova au mai fost confirmate, joi, alte trei cazuri.

La Ford, numărul cazurilor a ajuns la 46, la Penitenciarul Pelendava la 47, la Penitenciarul de Maximă Siguranță la 13, dintre care șase în rândul personalului, iar la Compania de Apă Oltenia sunt nouă cazuri confirmate.

Zilnic sunt înregistrate, potrivit aurorităților, focare familiale.

1 COMENTARIU

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.