DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal a fost întocmit de către polițiștii doljeni, după ce un bărbat din Craiova a sesizat faptul că din interiorul autoturismului său care era parcat pe strada Calea București, i-a fost furată o geantă în care avea acte, carduri bancare precum şi 7.000 de lei şi 700 de euro.

Bărbatul a parcat mașina pe strada Calea Bucureşti, luni, iar când a revenit la autoturism a observat că anvelopa dreapta față era taiată.

Acesta a spus că în timp ce înlocuia roata, din mașină i-a fost furată o geantă, în care avea documente personale, carduri bancare precum şi 7000 de lei şi 700 de euro.

„În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea identificării autorilor, tragerii la răpundere penală a acestora şi recuperării prejudiciului. La finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.