DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un incendiu a izbucnit, joi, la a o casă de locuit și anexele învecinate, în municipiul Craiova, pompierii intervenind cu trei autospeciale pentru localizarea și stingerea focului. 

Potrivit ISU Dolj, la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul casei și anexe, propagându-se și la acoperișul casei învecinate.

„Din fericire în incendiu nu au fost înregistrate victime. În urma incendiului au ars materiale textile, mobilier, electrocasnice, anvelope auto și materiale combustibile (lemen de foc și materiale plastice), depozitate în anexele gospodărești, dar și acoperișul casei de locuit confecționat din lemn cu învelitoare din țiglă pe o suprafață de aproximativ 200mp. La vecinătăți, au ars izolatia casei de locuit pe o suprafță de aproximativ 30mp, precum si acoperișul casei de locuit pe o suprafță de aproximativ 20mp, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoșilă.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului efectul termic (coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile).

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.