DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Municipiul Craiova a intrat în finala competiției pentru obținerea titlului „Capitală a Tineretului 2020 – 2021” alături de Municipiul Constanța, anunțul oficial fiind făcut, joi, de către Guvernanța Programului Capitala Tineretului din România.

Grupul de Inițiativă – Craiova Capitala Tineretului din România 2020-2021, format din peste 40 de organizații de și pentru tineret își propune ca alături de reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova să realizeze, în următoarele două luni, o candidatură completă și complexă, prin intermediul căreia Craiova să devină  Capitala Tineretului din România.

„Țin să le mulțumesc tinerilor pentru spiritul de inițiativă de care au dat dovadă în vederea realizării documentației privind candidatura Municipiului Craiova pentru titlul de Capitală a Tineretului din România 2020 – 2021 și consider că Administrația pe care o reprezint în calitate de Primar a reușit să demonstreze faptul că suntem foarte preocupați de dezvoltarea sectorului de tineret al orașului. Suntem în finala competiției și ne propunem să fim din ce în ce mai aproape de tineri. Ne dorim să susținem toate inițiativele de dezvoltare ale tinerilor pentru a transforma municipiul Craiova într-un oraș care pune în prim plan tinerii din comunitate”, a declarat Mihail Genoiu, primarul municipiului Craiova.

Orașele finaliste își vor consolida candidaturile și le vor susține personal în fața membrilor juriului, în cadrul Summitului Tinerilor ce va avea loc la Iași în perioada 7-16 noiembrie 2019.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.