DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Clădirea în care funcționează Liceul Tehnologic Special „Beethoven” și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj va fi reabilitată, Consiliul Județean Dolj obținând pentru acest obiectiv o finanțare europeană de peste 3,8 milioane de euro.   

Contractul de finanțare din fondurile puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice a fost semnat, anunță președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

„Proiectul presupune reabilitarea, modernizarea și dotarea clădirii celor două instituții din subordinea Consiliului Județean Dolj. Aceasta va fi reabilitată termic, se vor schimba sistemele de încălzire și furnizare a apei calde, se vor instala sisteme alternative de producere a energiei electrice și termice și se vor moderniza sistemele de climatizare și ventilare mecanică. Serviciile de proiectare pentru acest proiect au fost deja atribuite la sfârșitul lunii trecute și suntem pregătiți pentru următoarele etape de implementare”, a menționat Cosmin Vasile.

Săptămâna trecută a mai fost semnat un contract de finanțare din fonduri PNRR, în valoare de 5,2 milioane de euro, pentru reabilitarea clădirii în care funcționează Clinica de Pediatrie, din cadrul Spitalului Filantropia, și Centrul Maternal „Sfânta Ecaterina”, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.