Craiova: Locurile de joacă, oficial închise, luate cu asalt de părinți, bunici...

Craiova: Locurile de joacă, oficial închise, luate cu asalt de părinți, bunici și micuții acestora

3.672
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Părinţii şi bunicii din Craiova ignoră regulile, în privința locurilor de joacă, iar poliţiştii locali care ar trebui să îi sancţioneze fie nu observă fenomenul, fie nu vor să aplice sancțiuni. 

Oficial, locurile de joacă, în Craiova, sunt închise. Practic, multe dintre acestea au devenit de ceva vreme loc de întâlnire pentru cei mici, pentru bunici sau părinți, fără ca aceștia să conștientizeze riscul la care se expun.

În cartierul Craiovița Nouă, de exemplu, însoțitorii copiilor au rupt banda pusă de autorități pentru a restricționa accesul în spațiul de joacă. Fie că îi duc pe cei mici la nisip, fie că folosesc echipamentele din interior, fără să se gândească că nimeni nu dezinfectează toboganele sau leagănele respective, părinții sau bunicii nu mai țin cont de reguli, ci dimpotrivă sunt revoltați că în cazul în care apar polițiștii locali în zonă ar trebui să dea explicații.

„N-o să ținem copilul pe bancă. Ne uităm la tobogan și noi să stăm pe bancă?! Nu vine virusul aici, la noi. Se duce în altă parte. Suntem afară, nu în spațiu închis”, spunea, revoltată, o bunică din Craiova, luni după-amiază.

Polițiștii locali care trec prin zonă îi mai atenționează pe bunici sau părinți, însă după ce echipa trece, grupurile revin la ceea ce fac deja de zile bune.

Reprezentanții Primăriei Craiovei vor anunța când se va lua decizia deschiderii locurilor de joacă din cartiere și a foișoarelor unde, tot împotriva regulilor, nu este seară în care tinerii să nu petreacă timp.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    475

    Nici nu ai cu cine sa te intelegi cand nu exista educatie! Lasa sa vedem cand o sa ajunga prin spitale ce o sa mai zica?! Daca asta e nivelul lor incat sa spuna ca nu vine virusul acolo si ca se duce in alta parte sau cum ca nu exista…toate tarile au impus restrictii numai noi suntem miezul galaxiei,le stim pe toate si ne doare in c*r

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.