Craiova: Ludovic Orban vizitează, azi, Softronic, Avioane și Ford

Craiova: Ludovic Orban vizitează, azi, Softronic, Avioane și Ford

3.567
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Premierul Ludovic Orban, împreună cu mai mulți membri ai cabinetului, merg, astăzi, la câteva dintre cele mai cunoscute fabrici din Craiova: Softronic, Avioane și Ford. La aceasta din urmă va face și un test-drive cu noul model Ford Puma. În program e inclus și un prânz cu militarii din cadrul Brigăzii Multinaționale.

De la ora 9:00, prim-ministrul vizitează fabrica de locomotive Softronic; de la 10:00, merge la Ford unde este programată o întrevedere cu Andrew McCall, vicepreședinte Relații Guvernamentale în cadrul Ford Europa, și Ian Pearson, președintele Ford România, urmată de vizitarea fabricii și test-drive cu noul model Ford Puma.

De la ora 12:00, delegația guvernamentală se mută la Brigada Multinațională Craiova unde va lua și un ”prânz de lucru cu militari”, potrivit programului remis presei de Guvernul României.

Ultima dintre vizitele de la Craiova va avea loc la Compania Avioane, în secțiile de producție, unde v-a purta discuții cu personalul companiei și cu membrii conducerii.

În programul de azi este inclusă și o vizită la șantierul centurii de ocolire Balș

Din delegația guvernamentală fac parte ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel-Ciucă, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Nicolae-Bode, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, ministrul Tineretului și Sportului, Marian Ionuț Stroe.

Foto: arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9539

    Mai degraba ar merge sa-si caute de munca , pentru ca e somer de ieri …

    Tel : 0768 32 22 23Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.