Craiova. Magazinele din Electroputere Mall vor fi închise

Craiova. Magazinele din Electroputere Mall vor fi închise

7.708
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Magazinele din incinta Electroputere Mall vor mai fi deschise doar în acest week-end, anunță reprezentanții centrului comercial, nefiind cunoscută perioada pentru care acestea vor rămâne închise. 

„Deși autoritățile nu au recurs la asemenea măsuri, week-end-ul acesta este ultimul week-end în care puteți face cumpărături în magazinele din Electroputere Mall. Panica nu ajută în aceste momente și, pentru ca am primit multe întrebări legate de programul magazinelor, am decis sa anunțăm din timp orice modificare majora. Întrucat situația poate deveni din ce în ce mai gravă in tara noastra si ne gandim la siguranta dumneavoastra, motiv pentru care ne-am conformat de fiecare data tuturor normelor impuse de autoritati, am hotarat ca acest week-end sa fie ultimul week-end in care MAGAZINELE sa fie deschise”, anunță reprezentanții Electroputere Mall.

Farmaciile și hypermarket-ul nu vor fi închise, urmând a fi stabilit și programul sigur după care acestea vor funcționa.

„Vom reveni cu informații privind data exactă a închiderii magazinului și modul în care vor funcționa în continuare HYPERMARKET-UL SI FARMACIILE, după închiderea tuturor celorlalte spații comerciale din incinta mall-ului. Nu știm cât va dura această pauză, sperăm că nu mult și ne dorim sa ne revedem curând”, mai spun reprezentanții mall-ului din Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Autorizatie de la ISU la incendiu au? Asa zisul Mall darapanat in care ploua la fiecare ploaie mai puternica.. functioneaza ilegal de cand s-a deschis.. Ala nu poate fi numit mall ci cel mult centru comercial..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.