Craiova: Minor, prins și reținut după ce a spart geamul unei mașini...

Craiova: Minor, prins și reținut după ce a spart geamul unei mașini și a furat o geantă

3.017
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Un adolescent de 15 ani, din Craiova, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt dintr-un autoturism, a fost reținut, joi, de poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova, pentru 24 de ore.
Oamenii legii au stabilit că, în cursul zilei de 13 februarie a.c., minorul ar fi spart geamul din dreapta spate al unui autoturism, parcat în faţa unui imobil din Craiova, de unde ar fi sustras o geantă de damă, producând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

Având în vedere probele administrate în cauză, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de tânărul respectiv, urmând ca, în cursul acestei zile, acesta să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Foto: arhivă


1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7669

    Lipseste fraza din articol in care gaborii dau vina pe cetateni ca isi lasa in masina gentile, obiectele de valoare care atrag hotii si talharii, ca lasa masinile deschise.. etc.. ca si cum omul cinstit ar fi de vina pentru furt sau victima unui talhar ar fi de vina ca e in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

    Am zis ca nu mai dau in ei cu vorbe.. dar mai dau din cand in cand.. ca merita.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.