DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din Craiova, a fost reţinut, miercuri, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis.

Potrivit IPJ Dolj, în ziua de 22 septembrie, tânărul a condus un autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind depistat la volan pe strada Rîului, din Craiova.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a maşinii, însă şoferul a continuat deplasarea.

„Astfel, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune. Urmărirea s-a încheiat pe o strada din cartierul Brestei, din Craiova, unde autoturismul urmărit a lovit o mașină care era parcată pe trotuar”, transmit reprezentanţii IPJ Dolj.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.