DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O anchetă a fost demarată de către polițiștii craioveni, după ce, miercuri seara, doi adolescenți au fost loviți și le-au fost distruse bunuri și le-au fost furați bani, într-un tramvai, la Craiova. Tatăl unuia dintre minorii loviți le-a spus oamenilor legii că cei doi au fost agresați de un grup de 4-5 tineri.

„În fapt, un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei”, arată IPJ Dolj.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.