DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această perioadă se distribuie noile recipiente de gunoi, pentru colectare selectivă a deșeurilor, care vor deservi craiovenii care locuiesc la case.

Angajații firmei de colectare și reprezentanții Direcției Taxe și Impozite din cadrul Primăriei Craiova se deplasează în aceste zile în zonele de case din municipiul Craiova și repartizează câte trei pubele pentru fiecare proprietar, conform unui grafic bine stabilit și transmis deja opiniei publice.

Livrarea acestor containere se face în mod gratuit.

Coșul negru este destinat deșeurilor reziduale, cel galben este pentru metal și plastic, iar în cel albastru se vor arunca resturile de hârtie și carton.

„Inițial, recipientul negru va avea o frecvență de ridicare săptămânală, în timp ce coșurile galben și albastru vor fi ridicate la două săptămâni, urmând ca graficul să se modifice în funcție de nevoile fiecărui utilizator.

O distribuire corectă a gunoiului nu înseamnă doar protejarea naturii și a mediului înconjurător. Craiovenii care vor colecta separat VOR PLĂTI MAI PUȚIN pentru ridicarea gunoiului”, informează Primăria Craiova.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.