DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, nu a fost de acord cu limitatoarele de viteză în zona trecerilor de pietoni din oraș, dar a anunțat, joi, că vor fi făcute striații în asfalt, cum sunt acum pe DN 65 la Metro. 

Serviciul Rutier al IPJ Dolj a recomandat, în urma accidentelor rutiere petrecute pe trecerile pentru pietoni, montarea unor limitatoare de viteză, dar edilul Craiovei a găsit o altă soluție, tot comună cu cei de la Poliție.

Vor fi făcute striații în asfalt, la 15 metri de trecerea pentru pietoni, lucrându-se deja în acest sens pe Bulevardul Dacia din municipiu.

„Se lucrează pe Bulevardul Dacia. Poliţia Rutieră a găsit și această soluție, respectiv acele striaţii în asfalt care se găsesc acum în zona Metro. Aşa vom face şi la aceste treceri, striaţii la 15 metri, apoi la cinci metri de intersecţie. Șoferul va fi obligat să frâneze şi, practic, nu s-ar mai întâmpla niciun fel de accidente. Am luat deja legătura cu Serviciul Rutier, ştim locațiile şi deja se lucrează. Această soluţie este la fel de viabilă şi nici nu trebuie să înlocuieşti limitatoarele din şase în şase luni“, a precizat Vasilescu.

3 COMENTARII

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.