DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

0351/913 este noul număr scurt la care se poate suna pentru a fi sesizată orice fel de problemă apărută în sistemul de sănătate din Craiova, mai ales în ceea ce privește modul în care pacienții au fost tratați de cadrele medicale, anunță edilul municipiului, Lia Olguța Vasilescu.

Potrivit primarului, această metodă vine în continuarea formularelor implementate în luna februarie, pentru a oferi tuturor cetățenilor un mijloc facil și rapid de a sesiza problemele întâmpinate în spitalele municipalității.

„Apelul la acest număr se poate face din orice rețea de telecomunicații, fără suprataxă, non-stop, fiind gestionat de un operator din cadrul Poliței Locale Craiova. Reclamațiile și sugestiile vor fi transmise apoi la funcționari din cadrul Primăriei Municipiului Craiova, responsabili de relația directă cu spitalele municipalității. Evident, în funcție de sesizările cetățenilor, cadrele medicale vor primi calificative la final de an, iar managerii de spitale vor fi reevaluați. Menționez că numărul acesta de telefon e valabil doar pentru spitalele din subordinea Primăriei Craiova, respectiv Filantropia, Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș și Neuropsihiatrie. Spitalul Clinic Județean de Urgență nr. 1 aparține de Ministerul Sănătății”, scrie Vasilescu pe Facebook.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.