DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat și o femeie au decedat, miercuri seara, în urma unui control medical efectuat la o clinică privată din Craiova. Între cei doi nu există nicio legătură, bărbatul murind pe trecerea pentru pietoni din apropierea unității, după ce efectuase consultul, iar femeia în incinta clinicii. 

Potrivit IPJ Dolj, în cazul bărbatului în vârstă de 79 de ani a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Acesta fusese la un consult medical cu fiicele sale, la Cardio Help,  iar la ieșire din clinică i s-a făcut rău.

„În această seară, polițiști din cadrul Secției 3 Politie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Calea Bucuresti din Craiova, în fața unei clinici medicale, se aflau două echipaje din cadrul ISU Dolj, care efectuau manevre de resuscitare a unui bărbat de 79 de ani, din Craiova, însă fără rezultat, fiind din pacate, constatat decesul acestuia.Trupul bărbatul de 79 de ani, fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabirea cu exactitate a cauzei decesului.
În această cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

De asemenea, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta clinicii respective, a decedat o femeie în vârstă de 66 de ani, din Strehaia.

„Femeia figura în evidențele medicale cu afecțiuni, fapt pentru care medicul de familie va elibera certificat constatator al decesului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.