DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal pentru furt a fost deschis, luni dimineață, după ce un lucrător din cadrul Oficiului Poștal 4 Craiova a anunțat că a fost spart sediul și că mai multe colete sunt desfăcute. 

Polițiștii fac demersuri pentru a identifica autorul faptei și pentru a recupera prejudiciul.

„În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 43 ani, din localitate, lucrător în cadrul unui oficiu poştal din Craiova cu privire la faptul că uşa de acces în oficiul poştal este deschisă şi lipseşte lacătul, fiind desfăcute mai multe colete poștale. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate în vederea identificării autorilor, tragerii la răspundere penală a acestora şi recuperării prejudiciului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Totodată, polițiștii au sancționat și Compania Națională Poșta Română, cu amendă în valoare de 5.000 lei, pentru neluarea măsurii asigurării unităţii cu sistem antiefracţie şi monitorizare video.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.