DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitatea doljeană Drăgotești, a ajuns la spital, luni dimineață, în urma unui accident de circulație care a avut loc pe strada Caracal din Craiova. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, un autoturism condus pe strada Caracal, de o tânără în vârstă de 18 ani, din Craiova, a intrat în coliziune cu o mașină condusă în faţa sa, pe aceeaşi stradă, de o femeie de 53 de ani, care în urma impactului a accidentat un bărbat de 46 de ani, din Drăgoteşti.

Doljeanul traversa strada pe marcajul pietonal.

În urma impactului, pietonul fost transport la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a menționat Grădinaru.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.