CRAIOVA: Polițiștii locali nu vor mai patrula la pas în parcuri sau...

CRAIOVA: Polițiștii locali nu vor mai patrula la pas în parcuri sau în zonele pietonale. Primăria le-a luat mașini electrice

15.440
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cinci mașini electrice au fost achiziționate pentru Poliția Locală Craiova, autovehiculele respective urmând a fi utilizate pentru servicii de patrulare în parcurile și zonele pietonale ale orașului.

Potrivit primarului Lia Olguța Vasilescu, cele cinci mașini au fost cumpărate cu bani proveniți de la bugetul local, la care se adaugă fondurile atrase prin programul Rabla Plus.

„Fiecare cvadriciclu electric are o putere motor de 4KW, o autonomie de până la 120 de kilometri și beneficiază de dotări de bază, precum computer de bord și aer condiționat. Cele cinci vehicule sunt fabricație 2021 și au venit echipate cu rampe de avertizare sonoră și luminoasă cu tehnologie LED, sisteme de comandă și sirene”, a precizat Vasilescu.

Autovehiculele urmează să fie omologate RAR și apoi inscripționate corespunzător, înainte să fie puse în circulație.

1 COMENTARIU

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-01-2006
  Locatie
   !
  Mesaje
  649

  Chiar sunt curios sa vad cum intra doi burtosi in chestiile astea!

  Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.