CRAIOVA: Porți Deschise, joi, la Școala Decebal

CRAIOVA: Porți Deschise, joi, la Școala Decebal

4.189
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Într-o inițiativă de deschidere către comunitate, Școala Gimnazială Decebal va găzdui o zi a porților deschise pe data de 25 aprilie. Această ocazie oferă părinților și viitorilor elevi oportunitatea de a descoperi mai multe despre programul educațional al școlii și despre facilitățile oferite.

Evenimentul va include prezentări ale echipelor didactice, care vor detalia atât programele de studiu, cât și activitățile extracurriculare disponibile.

Părinții vor avea șansa să interacționeze direct cu profesorii și să afle mai multe despre filosofia educațională a școlii.

De asemenea, vor fi organizate tururi ghidate ale unității școlare, oferind vizitatorilor ocazia să exploreze facilitățile moderne ale școlii și să descopere mediul de învățare stimulativ pe care îl oferă.

Totodată, în cadrul zilei porților deschise, vor fi expuse proiecte și lucrări realizate de către elevi, evidențiind creativitatea și abilitățile acestora.

Școala Gimnazială Decebal invită toți părinții și elevii interesați să li se alăture în această zi specială, unde vor descoperi o comunitate școlară dedicată creșterii și dezvoltării fiecărui elev

„Suntem încântați să vă invităm să vă alăturați nouă în Ziua Porților Deschise de la Școala Gimnazială Decebal , pe data de 25 aprilie. Este o ocazie prielnică pentru a descoperi mediul nostru educațional și să aflați mai multe despre ceea ce oferim aici. Vă invităm să explorați clădirea școlii, să întâlniți profesorii noștri și să aflați mai multe despre programele noastre educaționale, activitățile extrașcolare și resursele disponibile pentru elevii noștri. Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări și să vă oferim o privire mai apropiată asupra vieții școlare la Decebal”, a precizat directorul unității școlare, prof. Tucă Florin Marius

„Așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim și să vă arătăm cât de minunată poate fi experiența educațională la Școala Gimnazială Decebal”, a completat directorul adjunct, prof. Lungu Ileana-Letiţia.1 COMENTARIU

  1. #1

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.