CRAIOVA: Primăria anunță modificarea timpilor de așteptare la semaforul de la intersecția...

CRAIOVA: Primăria anunță modificarea timpilor de așteptare la semaforul de la intersecția bulevardului Carol I cu bulevardul Calea București

5.672
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Craiova anunță modificarea timpilor de așteptare la semaforul de la intersecția bulevardului Carol I cu bulevardul Calea București din municipiu.

Reprezentanții Primăriei Craiovei au propus Poliției Rutiere un nou program funcționare a sistemelor de semaforizare din intersecția Calea București cu Bulevardul Carol I, după ce traficul rutier pe Calea București a crescut în mod semnificativ în ultima perioadă, iar timpii semafoarelor nu mai erau corelați realității din teren.

„Urmare obținerii avizului, acest program de funcționare a instalației de semaforizare va intra în probe începând de marți, ora 20.00. Semafoarele de la Universitate nu au cronometru pentru că ele funcționează în sistem de management de trafic, care presupune că o fază se poate prelungi cu mai multe secunde, în funcție de gradul de încărcare din intersecția respectivă”, anunță Primăria Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     16-03-2015
    Mesaje
    44

    daca am reusi si noi unda verde pe Calea Bucuresti am ajunge departe.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.