Craiova: Probele la cald, în această seară. „Asociațiile să plătească datoriile. Să...

Craiova: Probele la cald, în această seară. „Asociațiile să plătească datoriile. Să nu se ajungă în situația în care orașul rămâne fără căldură”

3.344
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această seară, după câteva discuții cu reprezentanții Complexului Energetic Oltenia, se vor face probe la cald în municipiul Craiova, acțiune ce a fost anunțată de către reprezentanții Termo că urma să aibă loc în noaptea de 14 spre 15 octombrie. 

Complexul Energetic Oltenia a amânat cu o zi această procedură, dar nici în noaptea de 15 spre 16 octombrie nu s-a furnizat agent termic pentru încălzire.

Au avut loc discuții între cele două unități, fiind promise, în această seară, probele la cald.

„Ca urmare a întâlnirii pe care reprezentanții legali ai societății Termo Craiova, administrator special Gheorghe Nedelescu și administrator judiciar Maria Mariana Somnea, au avut-o la sediul Complexului Energetic Oltenia, s-a convenit ca, începând de astăzi, 16.10.2020, orele 19.00, să se furnizeze agentul termic pentru încălzire (probe la cald) pentru consumatorii de tip urban din Municipiul Craiova”, se arată într-un comunicat remis, vineri, de Termo Craiova.

Reprezentanții Termo mai anunță că, astăzi, a fost achitată către CEO Oltenia suma de 3.000.000 de lei și penalități de 348.000 de lei.

Asociațiile de proprietari ar trebui să achite datoriile către Termo Craiova pentru ca unitatea să nu mai facă datorii către CEO.

În caz contrar, există riscul ca Termo să nu mai poată achita facturile emise de CEO și orașul să rămână fără căldură.

„Pentru continuarea furnizării agentului termic facem apel către toate asociațiile de proprietari din Craiova să dea dovadă de înțelegere și să achite cu celeritate datoriile restante către furnizorul SC Termo Craiova SRL, astfel încât să nu se ajungă în imposibilitatea de a plăti furnizorul CEO Oltenia și a rămâne orașul fără căldură. Termo Craiova SRL asigură cetățenii Municipiului Craiova că va face toate demersurile pentru furnizarea agentului termic în condiții optime în noul sezon de încălzire și va depune toate eforturile să nu creeze neplăceri legate de furnizare”, se mai arată în comunicat.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  476

  Chiar asa..romanul nu se invata pana nu plateste scump! Eu am facturi lunare ca orice om..apa,gaze,curent,telefonie,etc si le platesc! Ce-i ce sunt jmecheri..sa dardaie de frig daca nu platesc!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.