DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Proiectele pentru obținerea de fonduri nerambursabile pot fi depuse și votate online, din acest an, potrivit unei informări a Primăriei Craiovei. 

Astfel, propunerea de modificare a Regulamentului pentru elaborarea și prezentarea propunerilor de proiecte privind acordarea de finanțări nerambursabile din fondurile bugetului Municipiului Craiova, alocate pentru activități nonprofit de interes local, conform Legii nr. 350/2005, poate fi consultată public de toți cei interesați în perioada 07 august – 17 septembrie 2020.

Persoanele fizice sau juridice fără scop patrimonial pot transmite propunerile, observațiile sau punctele de vedere la adresa de email: consultarepublica@primariacraiova.ro sau la Registratura Primăriei Municipiului Craiova, Str. A.I. Cuza nr. 7până la data de 11 septembrie 2020.

Regulamentul și anexele pot fi consultate accesând link-ul de mai jos:

https://primariacraiova.ro/ro/2020-2/august-regulament-pentru-elaborarea-i-prezentarea-propunerilor-de-proiecte-privind-acordarea-de-finanari-nerambursabile-din-fondurile-bugetului-municipiului-craiova-alocate-pentru-activitai-nonprofit-de-interes-local-conform-legii-nr-350-2005.html

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.