DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deschiderea locurilor de joacă din municipiul Craiova va fi un subiect de dezbatere în cadrul unei viitoare ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dolj, viceprimarul Aurelia Filip anunțând că o propunere în acest sens a fost deja făcută. 

Reprezentanta Primăriei Craiova consideră că acest lucru poate fi făcut, atâta vreme cât unitățile școlare au fost deschise.

„Fac parte din CJSU, comitet care votează măsurile de combatere a pandemiei. Azi, am propus ca într-o ședintă viitoare să se dezbată deschiderea locurilor de joacă, dat fiind faptul că s-au deschis și școlile. O să vă țin la curent cu deciziile luate”, a precizat viceprimarul Craiovei, Aurelia Filip.

Locurile de joacă din Craiova, sunt închise, oficial, din luna martie a anului trecut, însă măsura nu a mai fost respectată din vară.

Cetățenii au rupt benzile prin care erau atenționați că pătrunderea în locurile de joacă este interzisă și au continuat să-și ducă micuții în spațiile respective.

Polițiștii au atenționat însoțitorii copiilor, au mai aplicat amenzi, dar fenomenul a fost scăpat de sub control.

Rămâne de văzut dacă în urma dezbaterilor cu privire la redeschiderea spațiilor de joacă de pe domeniul public, se va lua o decizie.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.