DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Craiova, a fost reținut joi, de către polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

Potrivit IPJ Dolj, acesta a lovit-o pe concubina sa, în ziua de 11 noiembrie, într-o locuință situată în Craiova, unde aceasta locuiește fără forme legale. Din cauza rănilor suferite, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pentru bărbat a fost emis ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

„În ziua de 12 noiembrie, organele de poliție au fost sesizate cu privire la faptul că bărbatul a revenit la domiciliul concubinei sale, cu intenția de a pătrunde în locuință. Astfel, la fața locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliție și jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj, iar bărbatul a fost condus la sediul secției pentru audieri, în cauză, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, urmând să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.