Craiova: Reținut, după ce a smuls lănțișoarele unor femei care mergeau pe...

Craiova: Reținut, după ce a smuls lănțișoarele unor femei care mergeau pe stradă

3.616
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 18 ani, din Podari, a fost reținut, miercuri, de polițiștii Secției 3 Poliție Craiova. El este bănuit că, în perioada martie 2019 – februarie 2020, ar fi comis mai multe infracțiuni, printre care furturi din locuințe, de pe stradă, dar și smulgerea a două lănțișoare de la gâtul unor craiovence.

Din cercetările efectuate de polițiști, suspectul ar fi sustras, prin smulgere, două lănțișoare de la două femei, în timp se deplasau pe stradă, în Craiova.

Tânărul ar mai fi furat, de pe stradă, dar și din imobile, 4 biciclete și un telefon mobil, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la suma de 7.500 de lei. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, o bună parte din prejudiciu a fost recuperată de poliţişti.

În baza materialului probator administrat, polițiștii l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare. Cercetările sunt continuate în această cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și tâlhărie”, a precizat Mihaela Gîrd, din cadrul IPJ Dolj.

Foto: arhivă

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.