Craiova: S-a lansat licitația pentru autobuzele electrice

Craiova: S-a lansat licitația pentru autobuzele electrice

2.070
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Licitația pentru achiziţia celor 30 de autobuze electrice care vor circula prin Craiova a fost lansată, luni, de către reprezentanții Primăriei Craiovei. 

Acest proiect cu finanțare europeană mai presupune instalarea a 30 de stații de încărcare lentă și alte șapte stații de încărcare rapidă.

Termenul limită de depunere a ofertelor este de 7 septembrie 2020.

Mijloacele de transport achiziționate prin acest proiect vor deservi traseele de transport în comun care tranzitează cele 5 intersectii din Municipiul Craiova, a căror modernizare face obiectul unui alt proiect tot cu finanțare europeană, aflat deja în implementare.

Autobuzele vor trebui să aibă aproximativ 12 metri lungime, capacitate de minimum 70 călători, dintre care minimum 27 pe scaune plus conducătorul auto; autonomie de minimum 100 km la capacitatea maximă de încărcare si cu funcționarea sistemului de încălzire/răcire; vor fi dotate cu baterii suplimentare care vor asigura o autonomie suplimentară de 10 Km; vor avea trapă destinata accesului persoanelor cu dizabilități, sisteme de încălzire, ventilație și condiționare a aerului, sistem de informare audio-video a călătorilor, indicatoare exterioare pentru trasee, sistem de numărare a călătorilor, sistem de supraveghere video și sistem pentru internet gratuit Wi-Fi.

Valoarea totală a proiectului este de peste 92 milioane de lei.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Astia nu sunt in stare sa faca serviceul cum trebuie la astea diesel comune dar la oznurile electrice… pline de computere…baterii si tehnologii.. isi vor agata neuronii inginerii comunisti de la Sobolan Craiova la ele.

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9550

    Ce postaci abjecti .

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.