Craiova: Se redeschid spălătoriile auto. Ce condiții au fost puse

Craiova: Se redeschid spălătoriile auto. Ce condiții au fost puse

8.003
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Spălătoriile auto din Craiova pot relua activitatea, decizia fiind luată, miercuri, de către reprezentanții Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CJCI) Dolj.

Conform documentului care privește reglementarea activității spălătoriilor auto, pentru a reintra în activitate, angajaţii acestor unități trebuie să fie echipaţi corespunzător cu mască de protecţie, mănuşi şi salopetă de lucru.

Mănuşile se vor schimba după fiecare spălare, mai scrie în hotărârea, iar păstrarea distanţei minime între persoane pentru evitarea oricărui contact direct este și ea obligatorie.

La rândul lor, șoferii trebuie să respecte și ei măsurile de protecție, fiindu-le recomandat să poarte mască, mănuși și să respecte distanța socială.

Toate spălătoriile auto au fost închise, în Craiova, imediat după ce a fost instituită starea de urgență. Cei care dețin astfel de spații și-au trimis angajații acasă, unii în șomaj, alții fără venituri întrucât nu aveau contracte de muncă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    als
    Junior
    Data de inscriere
     10-02-2007
    Mesaje
    58

    si pe declaratia vietii ce bifezi?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.