Craiova: Se suspendă vânzarea produselor pe teren neamenajat în Târgul din Romanești

Craiova: Se suspendă vânzarea produselor pe teren neamenajat în Târgul din Romanești

1.963
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Activitatea de comercializare a produselor second-hand din Târgul Municipal Craiova va fi restrânsă, după aplicarea noilor restricţii impuse de guvern în vederea prevenirii şi combaterii pandemiei de COVID-19. 

Potrivit reprezentanților Târguri și Piețe Craiova, prin art. 11 din Anexa 3 a Hotărârii de Guvern nr. 1130 din 22 octombrie, s-a impus reducerea drastică a activităţii târgurilor, bâlciurilor şi talciocurilor, până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Astfel, pentru a respecta această restricţie, societatea a luat decizia suspendării activității de comercializare a produselor second-hand în zona de vânzare pe teren neamenajat (pe jos), cuprinsă între strada Râului şi strada Dr. Dimitrie Gerota.

„Activitatea rămâne deschisă doar în sectorul în care se comercializează haine şi încălţăminte second-hand pe mese, din zona cuprinsă între străzile Dr. Constantin Severeanu şi Dr. Dimitrie Gerota, sector în care comercianţii au încheiate acorduri în derulare cu SC Piețe și Târguri Craiova SRL”, a explicat purtătorul de cuvânt al SC Piețe și Târguri SRL, Adrian Dinu.

Cetăţenii şi comercianţii că au obligaţia purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile publice închise și deschise.

De asemenea, potrivit actului normativ menţionat mai sus, participarea la activitatea târgurilor, a bâlciurilor și a talciocurilor „este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     16-08-2007
    Locatie
     1 MAI
    Mesaje
    506

    Vedeti ca face doamna Olguta casute de craciun, pe voi dupa ce ca va tine in ploaie va trimite si acasa.

  2. #2
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9570

    Ai votat PNL, USR și UDMR? Ți-e frig? Îți plac șobolanii? Nu ai bani de facturi? Nu ai apă caldă? Îți e frică să nu se voteze certificatul verde și să rămâi fără servici și cu multe rate? Înseamnă că ești prost pentru că tu ai ales ceea ce ți se întâmplă.
    Iohannis e pe banii tăi în Egipt, la căldură, lux și tot ce e mișto. Te-a făcut nespălat. A fost alegerea ta. Jos Ciuma Roșie că îți mărise salariul, îți crescuse pensia și te lăsase gratis cu trenul. Stai în casă. Nu ai voie la proteste. Jmekerii se învârt pe seama ta. Arabii și ungurii îți impun legea la tine acasă pentru că ai vrut să fii liber și ei te-ai fraierit. Tu trebuia să fii în vacanță. Dar tu nu vei avea cu ce să îți plătești datoriile și îți vor lua casa. Nicușor și Fritz te vor arunca în stradă dacă vei merge la ei. Da, Clotilde se va uita la tine ca la un gunoi. Meriți. Ei sunt alegerea ta.

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.