Craiova Super Rally, vineri și sâmbătă, în centrul urbei. Peste 30 de...

Craiova Super Rally, vineri și sâmbătă, în centrul urbei. Peste 30 de concurenți se vor întrece pentru cel mai bun loc

4,358
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craiova Super Rally se desfășoară, în acest week-end, în centrul municipiului, cu peste 30 concurenți înscriși la start. Printre aceștia se număra și nume importante din toate disciplinele motorsport, precum Lucian Răduț, Titi Aur, Bogdan Marisca sau Dani Oțil.

Potrivit organizatorilor, publicul va putea obține autografe de la echipajele preferate în Piața Mihai Viteazul vineri, începând cu ora 19:00.

Concursul va începe sâmbătă, cu o manşă de recunoaștere, programată la ora 8.30, concurenții urmând să ia startul începând cu ora 10.00. Manșele finale se vor desfășura între orele 16.30 și 17.00, unde primii trei concurenți din fiecare clasă se vor bate pentru podium.

„Cei mai buni piloți vor urca pe podium în cadrul festivitătii de premiere sâmbătă, de la ora 17.30”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Club Sportiv AMC Racing, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova.

1 COMENTARIU

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   04-09-2018
  Mesaje
  1

  Am fost si eu anul asta, nimic spectaculos in afara de 3-4 piloti in adevaratul sens al cuvantului. Am fost seara la proba finala unde au ramas cei “mai buni” dar tot slab mi sa parut. Faza cu Monte Carlo mi se pare foarte deplasata. Iata aici un clip inregistrat la eveniment.

  https://www.youtube.com/watch?v=h2LIgacqYjs&t=56s

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.