Craiova. Terasa unei pensiuni distrusă de flăcări

Craiova. Terasa unei pensiuni distrusă de flăcări

2.542
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Terasa unei pensiuni din Craiova a fost distrusă, duminică seară, într-un incendiu care a izbucnit de la o țigară aruncată la întâmplare.

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, incendiul a pornit de la vegetaţia uscată de lângă pensiune, acolo unde cel mai probabil a fost aruncat restul de țigară.

„La ora 21.55, Detașamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la terasa unei pensiuni, incendiul propagându-se la terasa pensiunii de la vegetația uscată. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la vegetația uscata din împrejur și terasa pensiunii pe o suprafață de aproximativ 40 mp. În urma incendiului a ars: 40 mp terasa confecționată sein lemn cu învelitoare din tablă, 2 lăzi frigorifice, 5 mese din plastic, 20 scaune plastic și 50mp vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului a fost fumatul (un rest de țigară aruncat la întâmplare)”, arată ISU Dolj.

În acest caz nu au fost înregistrate victime.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.