(Update) Tramvaiele, înlocuite temporar cu autobuze

(Update) Tramvaiele, înlocuite temporar cu autobuze

8.666
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Update, ora 13.30: RAT SRL Craiova anunță publicul călător că s-a reluat circulația tramvaielor după remedierea defecțiunii apărută la cablul de alimentare al tramvaielor în zona Pod-Electro.

***

Transportul persoanelor pe traseul tramvaielor este asigurat de autobuze, au anunțat, azi, responsabilii din cadrul Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova, după ce un buldoexcavator a rupt rețeaua de contact ce susține firul de alimentare cu energie electrică al tramvaielor. 

Potrivit conducerii RAT Craiova, incidentul s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 11.00, la trecerea prin zona Pasaj-Electroputere. ”RAT SRL anunţă publicul călator că, azi  23.05.2017, in jurul orei 11:00, un buldoexcavator al firmei Elbacor Trading la trecerea prin zona Pasaj-Electroputere a rupt rețeaua de contact ce susține firul de alimentare cu energie electrică al tramvaielor”, se arată în comunicat.

Pe durata reparațiilor, transportul persoanelor se va efectua cu alte mijloace de transport, respectiv autobuze, au precizat reprezentanții RAT Craiova.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-05-2017
    Mesaje
    2

    Pai sa spuna si din ce cauza. Eu am trecut in jur de 11:15 si un harb dasta de tramvai colantat marca larguta spaguta, fix in curba la urcare, era oprit cu pantograful rupt, care evident in cadere a zmuls si firul de contact. Nu am avut timp sa stau, ca as fi facut o poza, ca sa avem motive cu dovezi de dat in spaguta larguta si rablele ei de tramvaie ruginite lipite cu colant de 15 mii de euro.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.