DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acțiunea de identificare a persoanelor care depozitează și transportă deșeuri fără a respecta legea este în plină desfășurare în municipiul Craiova, un alt bărbat fiind amendat, vineri. 

Bărbatul a fost depistat pe strada Maria Zaharia din Craiova când arunca gunoiul dintr-o căruță.

Polițiștii locali au anunțat Garda de Mediu Dolj, amenda aplicată fiind de 15.000 de lei.

„Poliția Locală Craiova din cadrul Secției “Craiovița” a identificat, în cursul zilei de vineri, pe strada Maria Zaharia, un alt cetățean care încerca să abandoneze deșeuri dintr-un vehicul cu tracțiune animală, pe un amplasament de aparține domeniului public al Municipiului Craiova. În urma acțiunii, conform procedurii, a fost sesizată Garda de Mediu Dolj, care a dispus, ca măsuri contravenționale, amendă în cuantum de 15.000 lei”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Craiova.

Autoritățile au confiscat căruța bărbatului, iar SC Salubritate Craiova va ridica deșeurile, valoarea operațiunilor de curățare și transport urmând să fie recuperată de la contravenient.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.