DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

150 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, judiciar, economic, rutieră, arme, acțiuni speciale, jandarmi și polițiști locali din Craiova au acționat, două nopți la rând, în mai multe zone ale municipiului, legitimând persoane și verificând unități economice. 

Verificările s-au derulat atât noaptea trecută cât și în cea de vineri spre sâmbătă.

„Astfel, forțele de ordine au legitimat peste 450 de persoane și au verificat aproximativ 100 de societăți comerciale. De asemenea, în cadrul filtrelor organizate, polițiștii rutieri au controlat aproximativ 150 de autovehicule”, anunță IPJ Dolj.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 113 amenzi în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.

De asemenea, ca măsuri complementare, a fost confiscată suma de 1.000 de lei, au fost reținute trei permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Șoferi băuți, aparate de jocuri de noroc cu licență expirată, bani încasați și neînregistrați în casa de marcat, persoane ce aveau la ele cuțite tip briceag, acestea reprezintă o parte dintre neregulile pentru care polițiștii au aplicat amenzi sau au întocmit dosare penale.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.