Craiova. VIDEO/ Un copil de doar 5 ani, filmat în timp ce...

Craiova. VIDEO/ Un copil de doar 5 ani, filmat în timp ce conduce mașina. Polițiștii doljeni au deschis o anchetă

4.345
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii doljeni fac cercetări după ce pe pagina de Facebook a unui bărbat din Craiova a fost postat un filmuleț în care fiul acestuia, în vârstă de doar cinci ani, apare conducând mașina.

Tatăl micuțului a postat filmulețul pe Facebook, făcând și o descriere a faptei: „Willyfort jr.la 5 anișori. This beautiful and unique boy at the age of 5 leads a 600 horsepower car” ( „La numai 5 ani, acest unic și frumos băiat conduce o mașină de 600 de cai putere”).

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat că în acest caz se fac cercetări pentru  conducere fără permis și încredințarea unui vehicul unei personae despre care se cunoaște că nu deține permis de conducere. De asemenea, oamenii legii vor stabili și locul unde copilul s-a plimbat cu mașina.

SURSA: facebook Iosif Wylyfort

https://www.facebook.com/iosif.qp/videos/526389391224235/?epa=SEARCH_BOX



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    406

    Mda…unde educatie nu e…! Ce sa faca si ei daca mai mult nu pot?! Si asa va fi „educat” si puradelul si maine poimaine fura masina lu’ taticu si hop,pac pe ritm de manele intr-un stalp,gard,etc etc! Numai sa nu nenoroceasca oameni nevinovati,ca in rest e perfect!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    67

    Aia mi se pare a fi o puradela, sau o mica cocalareasa, sau este un tiganus cu plete ? Tare curios as fi sa vad daca militienii au curaj sa se duca sa amendeze, si sa faca dosar garoiului, dar mi-e teama ca nu, caci poate le ia glanda tiganii din Fata Luncii.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7443

    Pe la arabi mai vezi asa ceva.. prin Qatar, Dubai sau Arabia Saudita..

    Oamenii cu scaunul la cap isi filmeaza copilul cand merge pe tricicleta..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.