Craiovean dat în urmărire internațională pentru infracțiuni informatice, extrădat din Italia și...

Craiovean dat în urmărire internațională pentru infracțiuni informatice, extrădat din Italia și dus după gratii

4.522
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Craiova, dat în urmărire internațională pentru infracțiuni informatice, a fost extrădat din Roma, luni, și dus în penitenciar, urmând să stea șase ani după gratii pentru faptele comise.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, a fost emis mandat de executare a pedepsei, pe numele său, în data de 25 mai.

„La data de 15 septembrie, în urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională şi al autorităţilor italiene, a fost extrădat din Roma – Italia, un bărbat de 31 de ani, din Craiova. Cel în cauză era urmărit la nivel internaţional în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis la data de 25 mai, de către Tribunalul Dolj. Bărbatul a fost predat unei escorte din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi încarcerat în penitenciar, acesta fiind condamnat la 6 ani închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni informatice”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7100

    Un stat puternic evita sa-si extradeze cetatenii desi probabil conditiile de detentie in Italia sunt mult mai bune ca in Romania deci in cazul de fata poate fi o alegere mai buna puscaria in Italia fata de parnaia din Romania.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-09-2018
    Mesaje
    2

    Nu le mai pune ba tu palma la golani, lasa sa faca puscarie sa simta da-i in ma-sa. Data viitoare sa se gandeasca de 1000 de ori inainte sa comita o infractiune stiind ce il asteapta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.