DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două femei din Galați s-au ales cu dosar penal, după ce vineri au furat bani din apartamentul unui bătrân în vârstă de 87 de ani, din Craiova, acestea reușind să intre în casa doljeanului după ce i-au spus că lucrează la un supermarket și îi vor oferi mai multe produse.

Imediat după ce a realizat că a fost păcălit și că din casă îi lipsesc banii, păgubitul a mers la poliție, suma furată fiind de 1.800 de lei.

„La data de 24 mai, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 87 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bani din apartamentul său. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că la domiciliul său au venit două femei, care, sub pretextul că sunt angajate ale unui supermarket şi oferă produse, i-au distras atenţia bătrânului şi i-au sustras din locuință suma de 1.800 lei. În urma activităților întreprinse, au fost identificate două femei, de 28 şi 24 de ani, din municipiul Galaţi, respectiv comuna Vânători, judeţul Galaţi, bănuite de săvârşirea faptei de furt prin distragerea atenţiei”, a declarat Grădinaru.

Cele două persoane au fost conduse la sediul secției, asupra acestora fiind găsită suma de 1.800 lei, reclamată ca fiind sustrasă de la domiciliul craioveanului. Prejudiciul a fost recuperat în totaliate și restituit bărbatului de 87 de ani, iar poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.