Craiovean împușcat, într-o parcare din cartierul Rovine. Pare a fi vorba despre...

Craiovean împușcat, într-o parcare din cartierul Rovine. Pare a fi vorba despre o răfuială între interlopi

9.113
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un dosar penal a fost deschis de polițiștii din Craiova după ce, luni, un bărbat a tras cu pistolul înspre alți doi bărbați, într-o parcare din oraș, unul dintre ei, interlopul Ion Pavel Surdu, în vârstă de 36 de ani, fiind rănit.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, incidentul s-a petrecut în cartierul Rovine, agresorul fiind încă neidentificat. Bărbatul împușcat a refuzat transportul la spital.

„În cursul acestei zile, polițiștii doljeni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi tras mai multe focuri de armă asupra a doi bărbați, care se aflau într-o parcare din Craiova. În urma incidentului, unul dintre bărbați, în vârstă de 36 de ani, din Craiova, a fost rănit în zona brațului, acesta refuzând însă să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

El a adăugat că polițiștii fac cercetări în vederea identificării persoanelor implicate, fiind deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și uzul de armă fără drept.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.