Craiovean prins drogat la volan

Craiovean prins drogat la volan

6.261
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr de 22 de ani, din Craiova, a fost depistat pozitiv în urma unei testări pentru depistarea consumului de droguri, după ce polițiștii de la Rutieră l-au oprit în trafic pentru o verificare de rutină.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit autoturismul craioveanului, miercuri, pentru control, în timpul unei acțiuni care viza opririle/staţionările neregulamentare ale autovehiculelor, dar și alte abateri la regimul circulaţie.

Pentru că avea un comportament nefiresc, șoferul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanțe cu efect psihoactiv.

Tânărului i-au fost prelevate mostre biologice, iar în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

În aceeași zi, poliţiştii au aplicat 143 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 27.000 de lei, dintre aceste 68 fiind pentru opriri/staţionări neregulamentare. Ca măsuri complementare, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere si au retras un certificat de înmatriculare.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.