Craiovean urmărit de „Rutieră”. Avea permisul suspendat

Craiovean urmărit de „Rutieră”. Avea permisul suspendat

1.896
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a fost urmărit în trafic, ieri, de politiști, după ce a refuzat să oprească la semnalul acestora și a reușit să se ascundă într-un imobil din oraș.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Craiova, pe strada Dorobanților, din localitate.

Dar conducătorul auto nu a oprit la semnalul efectuat de polițiști, iar oamenii legii au plecat în urmărirea autoturismului, acesta reușind, în cele din urmă, să se sustragă verificărilor organelor de poliție și să se refugieze într-un imobil din Craiova.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule suspendat. Ulterior, acesta a fost prins, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.